Σητεια Σεισμοσ - Πρωινός σεισμός 5,3 Ρίχτερ “ταρακούνησε” την Κρήτη : Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό .

Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις .

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος σητείας, γιώργος ζερβάκης από την ισχυρή σεισμική δόνηση έχει εμφανίσει ρωγμές ακόμα και το δημαρχείο. Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά της Ζάκρου - Hxo News
Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά της Ζάκρου - Hxo News from hxonews.gr
Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις . Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Όπως αναφέρει ο δήμαρχος σητείας, γιώργος ζερβάκης από την ισχυρή σεισμική δόνηση έχει εμφανίσει ρωγμές ακόμα και το δημαρχείο. Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Thetoc team published 12 οκτ. Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο .

Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο .

Στο ερώτημα του flashnews.gr πώς ένας σεισμός που έγινε νοτιοανατολικά της σητείας ήταν ιδιαιτέρως αισθητός στα χανιά και είχε μεγάλη . Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Thetoc team published 12 οκτ. Όπως αναφέρει ο δήμαρχος σητείας, γιώργος ζερβάκης από την ισχυρή σεισμική δόνηση έχει εμφανίσει ρωγμές ακόμα και το δημαρχείο. Αποκαθίστανται τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στη σητεία. Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις . Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις . Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Όπως αναφέρει ο δήμαρχος σητείας, γιώργος ζερβάκης από την ισχυρή σεισμική δόνηση έχει εμφανίσει ρωγμές ακόμα και το δημαρχείο.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος σητείας, γιώργος ζερβάκης από την ισχυρή σεισμική δόνηση έχει εμφανίσει ρωγμές ακόμα και το δημαρχείο. Σεισμός 3,4 Ρίχτερ κοντά στην Σητεία - Flashnews.gr
Σεισμός 3,4 Ρίχτερ κοντά στην Σητεία - Flashnews.gr from flashnews.gr
Αποκαθίστανται τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στη σητεία. Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις . Όπως αναφέρει ο δήμαρχος σητείας, γιώργος ζερβάκης από την ισχυρή σεισμική δόνηση έχει εμφανίσει ρωγμές ακόμα και το δημαρχείο. Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Στο ερώτημα του flashnews.gr πώς ένας σεισμός που έγινε νοτιοανατολικά της σητείας ήταν ιδιαιτέρως αισθητός στα χανιά και είχε μεγάλη .

Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό .

Αποκαθίστανται τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στη σητεία. Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Thetoc team published 12 οκτ. Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Όπως αναφέρει ο δήμαρχος σητείας, γιώργος ζερβάκης από την ισχυρή σεισμική δόνηση έχει εμφανίσει ρωγμές ακόμα και το δημαρχείο. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Στο ερώτημα του flashnews.gr πώς ένας σεισμός που έγινε νοτιοανατολικά της σητείας ήταν ιδιαιτέρως αισθητός στα χανιά και είχε μεγάλη . Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις .

Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Αποκαθίστανται τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στη σητεία. Όπως αναφέρει ο δήμαρχος σητείας, γιώργος ζερβάκης από την ισχυρή σεισμική δόνηση έχει εμφανίσει ρωγμές ακόμα και το δημαρχείο.

Στο ερώτημα του flashnews.gr πώς ένας σεισμός που έγινε νοτιοανατολικά της σητείας ήταν ιδιαιτέρως αισθητός στα χανιά και είχε μεγάλη . Σεισμός 3,4 Ρίχτερ κοντά στην Σητεία - Flashnews.gr
Σεισμός 3,4 Ρίχτερ κοντά στην Σητεία - Flashnews.gr from flashnews.gr
Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Αποκαθίστανται τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στη σητεία. Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις . Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων.

Thetoc team published 12 οκτ.

Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Στο ερώτημα του flashnews.gr πώς ένας σεισμός που έγινε νοτιοανατολικά της σητείας ήταν ιδιαιτέρως αισθητός στα χανιά και είχε μεγάλη . Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Thetoc team published 12 οκτ. Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Όπως αναφέρει ο δήμαρχος σητείας, γιώργος ζερβάκης από την ισχυρή σεισμική δόνηση έχει εμφανίσει ρωγμές ακόμα και το δημαρχείο. Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Αποκαθίστανται τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στη σητεία.

Σητεια Σεισμοσ - Πρωινός σεισμός 5,3 Ρίχτερ “ταρακούνησε” την Κρήτη : Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό .. Όπως αναφέρει ο δήμαρχος σητείας, γιώργος ζερβάκης από την ισχυρή σεισμική δόνηση έχει εμφανίσει ρωγμές ακόμα και το δημαρχείο. Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Στο ερώτημα του flashnews.gr πώς ένας σεισμός που έγινε νοτιοανατολικά της σητείας ήταν ιδιαιτέρως αισθητός στα χανιά και είχε μεγάλη . Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων.